AI-Platform

Tekoälyllä voit välttää duplikaatteja, löytää samankaltaisia kuvia, tunnistaa ihmisiä, merkitä kuvia, löytää brändejä ja siten työskennellä fiksummin.

Uusi visuaaliseen sisältöön perustuva hakuprosessi helpottaa oikean aineiston löytämisen.

Avustava tekoäly säästää aikaa ja automatisoi

Paranna tiimisi aineistonhallintaa MediaBankin tekoälyalustalla. MediaBankilla voit löytää tarvittavan tiedosto nopeammin ja tehostaa työnkulkua ja siten parantaa tuottavuutta.

Tekoäly tunnistaa kuvia ja videoita niiden visuaalisen sisällön perusteella ja hyödyntää laajoja kielimalleja (LLM) hakuprosessissa, jolla hakutuloksen saaminen on nopeampaa ja tarkempaa.

Visual AI Search tunnistaa sisällöt visuaalisesti

MediaBankin tekoälyalgoritmit analysoivat kuvia niiden visuaalisen sisällön perusteella ja pystyvät tunnistamaan ja suosittelemaan kuvia, jotka vastaavat paitsi tiettyjä avainsanoja, myös haun taustalla olevaa teemaa tai tunnelmaa. Kun hakukriteerinä käytetään “henkilö, joka kävelee sateessa sateenvarjon kanssa kaupungissa.”, visuaalinen AI-haku voi tunnistaa kuvia, joissa näkyy sateenvarjoja erilaisissa ympäristöissä ja käyttötilanteissa — vaikka nämä tarkat avainsanat eivät olisikaan suoraan liitetty kuvan metatietoihin.

Tämän teknologian avulla ei ainoastaan tunnisteta kuvan ilmeisiä elementtejä, kuten sateenvarjoa ja sadetta, vaan myös hienovaraisempia yksityiskohtia, kuten tunnelmaa, ympäristöä, kontekstia ja toimintaa, tarjoten näin tarkkoja ja merkityksellisiä hakutuloksia.

Yhdistämällä visuaalisen tekoälyn voiman ja laajan kielimallin perinteisiin hakumenetelmiin MediaBank tarjoaa vertaansa vailla olevaa tarkkuutta ja tehokkuutta hakuprosessissa. Toiminto mahdollistaa nopeammat ja osuvammat tulokset, jotka todella vastaavat käyttäjien tarpeita ja kriteereitä.

In-house kehitetty AI-alusta ja jatkuva kehitystyö

MediaBank AI- alustamme ja moduulimme on kehitetty täysin talon sisällä. Emme lisensoi kolmannen osapuolen tekoälymoduuleja, kuten Amazon’s Rekogniton, Googlen Vision tai vastaavaa MediaBankille, toisin kuin monet toimittajat tekevät. Näin voimme taata kuvadatallesi parhaan mahdollisen käyttösuojan.

Käytämme uusinta teknologiaa ja turvallisuusstandardeja ja jatkamme MediaBankin ja AI-alustan kehittämistä askel askeleelta. Pidämme sinut aina ajan tasalla uusista ominaisuuksista julkaisutiedoissa.

Tarvittaessa voimme tapauskohtaisesti myös käyttää Azure AI Services palveluja.

Hyödynnämme Communication Pro:n kansainvälistä asiantuntijaverkostoa kehittämishankkeissa sekä mediatiedostojen käsittelyyn liittyvissä asiakaskohtaisissa AI palveluissa.

100% yksityisyyden suoja

MediaBankin avulla kaikki tekoälyprosessit ja tiedot ovat GDPR- yhteensopivia. Luotamme erittäin turvallisiin tietokeskuksiin EU:ssa. Lisäksi työntekijämme suorittavat sertifioidun tietosuojakoulutuksen.

24/7 palveluksessa

Tekoälymme työskentelee kulissien takana, 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa ja tukee markkinointi- tai PR-tiimiäsi heidän päivittäisessä työssään. Tekoälyalustamme avulla kuvasi ja mediatiedostosi analysoidaan ja luokitellaan täysin automaattisesti tarpeen mukaan.

Keskity yritykselle tärkeisiin tehtäviin. Kehittämämme tekoälymoduulit hoitavat aikaa vieviä tehtäviä taustalla ja luovat lisää aikaa: jotta voit keskittyä täysin todella tärkeisiin asioihin.

Tehokkaat ja turvalliset
toiminnot

Etsi henkilöitä nopeammin

Olipa kyseessä urheilutapahtuma tai kokous, algoritmimme tunnistaa ihmiset ja auttaa sinua löytämään ja suostumuslomakkeiden kautta hallitsemaan kuvien käyttöoikeuksia. Tämä ei vaadi monimutkaista koulutusprosessia. Kaksi kuvaa riittää, jotta tekoälymme tunnistaa henkilön yli 89 %:n todennäköisyydellä. Sinun tarvitsee tunnistaa henkilö manuaalisesti vain kerran. Tällä tavalla MediaBank tietää, ketä pitäisi etsiä. Johtajien, tapahtumapuhujien ja kollegoiden löytäminen tietokannasta ei ole koskaan ollut nopeampaa!

Tunnista ihmisryhmiä

Tekoälyämme voidaan kouluttaa yksilöiden lisäksi myös tunnistamaan ihmisryhmiä. Tämä lisää henkilön tunnistuksen suorituskykyä entisestään.

Älykkäitä suosituksia

Jos tekoäly on joskus epävarma henkilön tunnistamisesta, se ehdottaa todennäköisimpiä henkilöitä ja sinun on tehtävä päätös manuaalisesti.

Suostumuslomakkeet

Käyttöoikeudet omaan kuvaan ovat erittäin arvokkaita. MediaBankin älykäs ratkaisu näyttää nopeasti, kuka on antanut suostumuksensa millekin kuvalle ja mihin viestintäkanavaan. Näin poistat oikeudelliset epävarmuustekijät nopeasti ja helposti.

Samankaltaiset kuvat

Pidätkö kuvien etsimisestä Googlen avulla? Siinä tapauksessa pidät myös MediaBankin tekoälypohjaisesta hausta. Oikean tiedoston löytäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Olipa kyseessä visuaalinen samankaltaisuushakumme, automaattinen avainsanahaku tai värimaailmaan pohjautuva haku: oikea kuva on vain muutaman klikkauksen päässä.

Dominanssivärin haku

Etsitkö kuvia, joissa on tietty väridominanssi? Ei ongelmaa. Määritä haluamasi väriarvo värivalitsimella tai HEX-koodilla ja tekoälymme hoitaa loput. Lisäksi voit yhdistää värisuodattimen muihin suodattimiin.

Automaattinen kuvien tägäys latausvaiheessa

Kun haluat löytää tiettyjä ihmisiä tai brändejä, MediaBankin AI Tägäys luo automaattisesti haettavia metatieto tägeja, eli kuvaustietoa, latauksen yhteydessä, jotta löydät ne helposti myöhemmin.

Se myös auttaa sinua käyttämään vähemmän aikaa ihmisten tunnistamiseen ja merkitsemiseen kuvissa.

Omat projektit & yksittäisiä esineitä

Onko sinulla projekti, jossa on tunnistettava hyvin erityisiä esineitä tai kuvioita? Ei hätää, tekoälyalustallemme on ominaista juuri joustavuus. Tarvittaessa muokkaamme moduulit tarpeidesi mukaan ja kehitämme harjoitusmekanismin kohteisiisi.

ObjectID luo automaattisesti metatietotunnisteet kuville niissä olevien kohteiden perusteella, esimerkiksi “jalkapallo” tai “röntgen”. Custom AI Tagging -ominaisuus on tarkoitettu edistyneeseen tunnisteeseen, jossa käyttäjät tarvitsevat tiettyjen ihmisten tai esineiden tarkkaa tunnistamista. Tekoäly merkitsee ihmisiä, pelaajalistoja ja brändejä, jotka ovat osoittautuneet hyödyllisiksi urheilussa, koulutuksessa, matkailussa ym.

Järjestelmämme oppii jatkuvasti käyttäjien hakukäyttäytymisestä, parantaen hakutuloksia ja tarjoten yhä tarkempia ja relevantimpia tuloksia ajan myötä.

Täydennettynä metadatalla

Vaikka tekoäly onkin keskiössämme, metadatan rooli on korvaamaton. Se tarkentaa ja korostaa hakuja, varmistaen aina parhaat mahdolliset tulokset. Käytämme tehokasta Elastic Search hakumoottoria tehostamaan metadatan hyödyntämistä.

Vaikka tekoäly tarjoaa lukuisia etuja, käyttöä on kuitenkin välttämätöntä tasapainottaa muiden metatietotyökalujen kanssa. MediaBank korostaa tekoälyn ja metadatan yhdistelmän voimaa ja kuinka ne yhdessä voivat tarjota parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

Lisää toimintoja

Vältä päällekkäistä työtä

Älykäs sovelluksemme kirjaa joka sekunti mitkä tiedostot on ladattu järjestelmään, havaitsee automaattisesti kaksoiskappaleet ja tallentaa kaikki tiedot keskustietokantaan. Näin vältytään jatkuvasta päällekkäis-työltä.

Älykäs tägäys

Nopeuta mediapoolisi indeksointia: AI-moduulimme tunnistaa jopa 20 000 erilaista objektia ja merkitsevät mediasisältösi täysin automaattisesti.

Tunnista duplikaatit

Ladattaessasi uusia tiedostoja MediaBankiin, tekoäly tarkistaa, onko identtistä sisältöä jo olemassa. Jos näin on, päätät samalla, säilytetäänkö, korvataanko vai poistetaanko tiedosto. Näin sinulla on aina täysi hallinta etkä koskaan kohtaa ei-toivottujen kaksoiskappaleiden ongelmaa.

Älykkäät albumit ja kategoriat

Nopeuta sisällön kuratointia albumien tai kategorioiden automaattisella täytöllä. Määritä, mitkä tunnisteet tai henkilöt järjestelmän tulee ottaa huomioon, ja jatkossa sovellus liittää nämä itsenäisesti vastaavaan albumiin tai kategoriaan.

Älykkäät suodattimet

Yhdistä klassiset suodattimet, kuten kuvan suunta tai kuvauspäivämäärä, tekoälypohjaisiin suodattimiin, kuten ihmisten lukumäärään tai väridominanssiin. Yllätyt kuinka nopeasti ja kätevästi löydät haluamasi aiheet.

Brändien ja esineiden tunnistus

AI-alustamme on täysin omistautunut brändiviestinnän optimointiin. Olipa kyseessä sponsorin logo, tietty tekninen komponentti tai tuotelinjan suunnitteluelementti, tekoälymme voidaan kouluttaa tunnistamaan mikä tahansa esine joustavasti, älykkäästi ja luotettavasti.

Kuva- ja videoanalyysit

MediaBankin tekoälyalusta ei ole suunniteltu vain still-kuvien, kuten valokuvien ja grafiikan analysointiin, vaan se voi myös lukea kaikki yleisimmät videotiedostot ja indeksoida niiden sisältö.

Brändin tunnistus

Tekoälymme tunnistaa toistuvat brändit, logot tai kirjaimet luotettavasti, kun se on koulutettu tekemään niin. Tämä luo todellista lisäarvoa kaikille markkinointi- ja PR-tiimeille, joille brändiviestintä on olennaista.