MediaPortals

Jaa media-aineistosi helposti ja fiksusti
kohderyhmille optimoiduilla aineistoportaaleilla.

Mediaportaali on brändisi verkkosivusto, jossa voit jakaa tallennettuja mediatiedostoja.

Tarjoa sisältösi, kuten kuvat, videot ja asiakirjat muiden saataville yhdessä tai useammassa tyylikkäässä, brändätyssä ja houkuttelevassa mediaportaalissa.

Luo sisäinen imago- ja mediapankki, brändiportaali, lehdistömediapankki tai ulkoiset portaalit diilereille tai tavarantoimittajille.

Edut

 • Alhaiset kulut brändiaineiston ammattimaiseen jakeluun
 • Lisää yhteistyötä eri sidosryhmien välille tehokkaasti
 • Nopea toteutus
 • Mobiiliyhteensopiva
 • Yksi totuuden lähden aineistolle
 • Sisällöt käytettävissä selaimella milloin ja missä tahansa
 • Käyttäjät kiittelevät helpoutta
 • Seuraa sisältöjen käyttöä analytiikalla

Mediaportaali on yksi suosituimmista moduuleistamme!

Tämä ominaisuus muuttaa tapaa, jolla kokoat ja jaat digitaalista omaisuutta! Se on monipuolinen ratkaisu skaalautuvaan aineston jakamiselle, myyntiin, markkinointiin sekä pressiaineistoille ja kampanjoihin.

Esittele sisältösi houkuttavassa muodossa ja brändin mukaisesti ja tarjoa kaikki olennaiset aineistot saataviksi, haettaviksi ja ladattaviksi.

 

 • Integroituna verkkosivullesi
 • Käytettävissä kirjautuneena tai kirjautumatta
 • Omalla brändäyksellä
 • Esittele valittu aineistosi mediapankista
 • Esittele erikseen yrityksen muut brändit omalla mediaportaaleilla

Intuitiviinen, helppokäyttöinen, mobiiliystävällinen, brändiyhteensopiva ja turvallinen.

Brändisi ansaitsee vain parhaan alustan

MediaBankin mediaportaalit mahdollistavat brändisi ilmeen mukaisen viestinnän hyvin järjestellyllä aineistolla.

 

 • Esittele brändisi julkisissa portaaleissa
 • Ylläpidä sisällön valvontaa puolijulkisilla portaaleilla
 • Työskentele turvallisesti salasanasuojauksella

Mediaportaalin käytön edut

Näet miten sisältöä käytetään

Haluatko tietää, mistä aiheista käyttäjäsi ovat erityisen kiinnostuneita? Sitä varten mediaportaalimme sisältää tilastomoduulin. Olipa kyseessä lataustoiminta tai viimeksi katsottu video, saat arvokasta tietoa siitä, miten sisältöäsi käytetään tulevien sisältöstrategioiden optimointiin.

Palvele kohdeyleisöäsi paremmin

Ajattele DAM-järjestelmää digitaalisena varastona, jossa on tuhansia hyödykkeitä, jotka eivät ole helposti saatavilla, ja mediaportaalia taas verkkokauppanasi, jonka käyttö ja haut ovat helpot. Älä piilota sisältösisältöäsi digitaaliseen varastoon, jos haluat tarjota hyvää asiakaspalvelua. Kuka haluaisi mennä varastoon ostoksille?

Yrityksesi tarvitsee keskitetyn verkkoaslustan, jotta kaikki olennaiset aineistot ja tiedostot brändistäsi ovat käytettävissä ja haettavissa yhdellä napsautuksella.

Laajenna saatavuutta

Aktivoi sisäiset ja ulkoiset jakelijasi lisätäksesi brändisi kattavuutta. Anna bloggaajille, toimittajille, sponsoreille tai jakelijoille helppo pääsy mediaportaalin kautta. MediaBankin avulla luot ainutlaatuisia portaaleja ja varmistat erinomaisen käyttökokemuksen kaikille. Kokoa ja rakenna päivitettyä sisältöä tiettyihin konteksteihin ja kampanjoihin verkossa.

Brändätty ulkoasu

Voit helposti mukauttaa käyttöliittymän oman yrityksesi brändi-ilmeen mukaisesti. Tee siitä mediaportaalisi ja lisää digitaalisen sisältösi jakelua.

Saavutettava käyttöliittymä

Koska osa asiakkaistamme on julkishallinnon palveluksessa, olemme jo jonkin aikaa tarjonneet WCAG 2.1 AA- saavutettavuusdirektiivin mukaisen mediaportaalin.

Hallitse sisältöjä

Hallitse valokuviesi ja mediatiedostojesi näkyvyyttä mediaportaalin käyttäjäystävällisen käyttöliittymän kautta. Suodata kuvat lisenssien mukaan, ota käyttöön tunnisteet ja luokat hakuja varten ja määritä yksittäisiä latausmalleja eri kohderyhmien käyttöön.

Vähemmän sähköposteja

Aina saatavana oleva Mediaportaali vähentää sähköpostipyyntöjä asiakkailta, työntekijöiltä ja kumppaneilta, jotka yleensä vain etsivät oikeaa kuvaa tai videota.

Enemmän aikaa

Nopeuta sisäisiä prosessejasi. Tallenna, jäsentele ja julkaise digitaalisia aineistoja nopeasti ja helposti yhdestä turvallisesta paikasta. Tämä säästää aikaa ja luo lisäaikaa luovuudellesi.

Käyttäjät kohderyhmäkohtaisesti - julkinen ja rajoittamaton tai käyttäjäystävällisellä tunnistautumisella.

MediaBank on mobiiliystävällinen

MediaPortals intrassa

Intranetti on jakelussa eilispäivää. Jaa logoja, valokuvia, videoita ja esityksiä mediaportaalien avulla.

Lykkäätkö työtäsi auttaaksesi kollegoitasi löytämään logo tai PowerPoint- malleja, koska niitä on vaikea löytää? Lopeta jatkuva oman työsi keskeyttäminen. Käytä sen sijaan MediaBankia. MediaBankin mediaportaalien avulla voit jakaa digitaalista aineistoa organisaatiosi sisällä.

Jakaminen sidosryhmällesi

Tarjoa muille tiimeille, freelancereille tai toimistoille pääsy mediatiedostoihisi suojatun mediaportaalin kautta. Heillä on pääsy kaikkeen, mitä he tarvitsevat, ei muuhun.

Portaali ylläpitää brändisi ulkoasua ja tuntumaa. Tarjoa ulkoisille kumppaneillesi jatkuvasti päivitettyjä kuvia ja mediaa suojatussa ympäristössä. Olivatpa ne sitten sponsoreille, myyjille, asiakkaille tai toimittajille, vain muutamalla klikkauksella voit luoda yksilöllisen mediaportaalin kohderyhmällesi. Aseta oma työsi etusijalle MediaBankin avulla, jotta et joudu itse jatkuvasti palvelemaan muita.

Useita portaaleja - yrityksille, kansainvälisille tiimeille, asiakkaille, brändeille, tapahtumille ja kumppaneille.

Eri portaalit

Jälleenmyyjäportaali

Tarjoa kumppaneille ja jälleenmyyjille uusinta visuaalista materiaalia.

Pyytävätkö jälleenmyyjät jatkuvasti uusia kuvia uusimmasta mallistosta? Haluatko varmistaa, että kaikilla kumppaneillasi on tarvitsemansa? Anna jakelijoillesi, franchising- haltijoillesi tai jälleenmyyjillesi helppo pääsy mediatiedostoihisi. Muoto, resoluutio, vesileima? Sinä päätät!

Vierailija-, tapahtuma- ja sponsoriportaali

Jaa brändi- ja tapahtumakokemus.

Urheilua ja brändejä ohjaavat tunteet. Varmista, että fanisi, asiakkaasi ja kumppanisi saavat ensimmäiset valokuvansa ja videonsa jo tapahtuman aikana jakaakseen jännittäviä hetkiä. Mediaportaali on joustava, tehokas ja suunniteltu juuri sinun ammattimaiseen brändiviestintään. Tapahtumakuvia voidaan kerätä esimerkiksi salasanasuojattuun lähetyskansioon, jonne tapahtumien vieraat voivat kuvia lähettää.

Pressiportaali

Helpota ja tehosta lehdistösuhteita lehdistöportaalin avulla.

Haluatko tarjota toimittajille tai bloggaajille digitaalisen lehdistökitin? Tai haluatko jakaa brändiohjeet lehdistön kanssa? Luo yksinkertaisesti yksilöllisiä mediaportaaleja, jotka tarjoavat hyvän käyttökokemuksen muille.

Näin bloggaajilla, toimittajilla tai jakelijoilla on helppo pääsy mihin tahansa tarvitsemaansa. 
 


Vähennä viestintätyötä selkeällä, jäsennetyllä ja brändätyllä mediaportaalilla.

Digitaalinen pressikittisi

Käytä mediaportaalia digitaalisen lehdistöpaketin kokoamiseen ja julkaisemiseen. Olipa kyseessä PDF-dokumentteja, valokuvamateriaalia tai videoita, toimittajat voivat nopeasti ja kätevästi vastaanottaa tarvitsemansa tiedot ja median tehokkaan käyttöliittymämme kautta.

Työntekijäportaali

Kaikki tiedot tallennetaan turvallisesti yhteen paikkaan.

Tarjoa työntekijöillesi kaikki heidän tarvitsemansa asiakirjat yhdestä keskeisestä sijainnista. Olipa kyseessä logot, mallit, seuraavan esityksen visuaalit, lehdistötiedotteet tai vuosiraportit.

Mediaportaali on tehokas käyttöliittymä lähes kaikenlaisille tiedoille. Intuitiivisen käytettävyyden ansiosta kuka tahansa käyttäjä voi löytää ja ladata haluamasi tiedostot nopeasti ja helposti.